19/9/11

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΟΔΥΣΣΕΩΣ-ΔΕΛΦΩΝ


Μεταμόρφωση 19-9-2011
Αρ. Πρωτ. 38

Αξιότιμοι Κύριοι,  

          Ως γνωστόν ο σύλλογός μας έχει ευαισθησία σε θέματα περιβάλλοντος και ποιότητας ζωής των κατοίκων της πόλης μας και παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ότι αφορά τα θέμα αυτά. 

ΤΟ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ Δ.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΤΟΝ Δ. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ;


Μεταμόρφωση 19-9-2011 
Αρ. Πρωτ. 39

Κύριε Δήμαρχε,

  Με μεγάλη του λύπη ενημερώθηκαν τα μέλη του συλλόγου μας από την εφημερίδα "ΕΚΦΡΑΣΗ", ότι ο Δήμος Μεταμόρφωσης παραχώρησε στον Δήμο Ηρακλείου τον χώρο που στάθμευαν τα αυτοκίνητα του πρώην Δήμου Πεύκης, για να σταθμεύουν σήμερα τα αυτοκίνητα του Δήμου Ηρακλείου.

11/9/11

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΓΩΓΟΥ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ


Μεταμόρφωση 11-9-2011 
Αρ. Πρωτ. 29 


ΘΕΜΑ : Κατασκευή αγωγού συλλογής ομβρίων υδάτων στην οδό Πευκών, στην Μεταμόρφωση. 


Αξιότιμοι Κύριοι, 

Ο σύλλογός μας παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα περιβαλλοντολογικά θέματα της πόλης μας, ενημερώνει τις Αρχές, καταθέτει προτάσεις και εισηγήσεις και με την βοήθεια των ειδικών επιστημόνων με τους οποίους συνεργάζεται, είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένου και κάθε υπηρεσίας για την επίλυση των προβλημάτων που αφορούν το περιβάλλον. Στα πλαίσια αυτά ο σύλλογός μας ενημερώθηκε από τα μέλη του ότι στην οδό Πευκών δεν υπάρχει αγωγός συλλογής των ομβρίων υδάτων.

Ο "ΗΛΕΚΤΡΟΝ" ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ




Μεταμόρφωση 11-9- 2011
Αρ. Πρωτ. 33

Κύριε Δήμαρχε,

       Όπως σας έχουμε ενημερώσει ο Σύλλογός μας έχει μεγάλη ευαισθησία σε θέματα περιβάλλοντος, ανανεώσιμων μορφών ενέργειας και βελτίωσης της ζωής των κατοίκων της Μεταμόρφωσης. Συνεργάζεται και συμβουλεύεται ικανότατους επιστήμονες με μεγάλη εμπειρία στα θέματα αυτά.