26/6/13

"ΙΛΙΟΝ, ΦΙΛΟΞΕΝΗ ΠΟΛΗ - ΦΩΤΕΙΝΗ ΝΥΧΤΑ"


Ο Δήμος Ιλίου με γνώμονα τη διαρκή αναβάθμιση της ζωής στην πόλη και την τόνωση της τοπικής αγοράς, φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Ευρωπαϊκό θεσμό «Λευκή Νύχτα» και διοργανώνει τη δική του γιορτή με κεντρικό μήνυμα «Ίλιον, Φιλόξενη Πόλη – Φωτεινή Νύχτα», το Σάββατο 29 Ιουνίου 2013.

Από τις 7.00 το απόγευμα μέχρι το πρωί τα καταστήματα της πόλης θα παραμείνουν ανοικτά με μεγάλες εκπτώσεις, ενώ τέσσερεις μουσικές σκηνές με καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως Δημήτρης Μπάσης, Ελένη Πέτα, Ζωή Παπαδοπούλου, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ορχήστρα Έμμετρον, Active Member, Πέτρος Λούκας Χαλκιάς κ.ά., θα δημιουργήσουν μια γιορτινή και χαρούμενη ατμόσφαιρα, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα μουσικών ακουσμάτων.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης, νεανικά συγκροτήματα, θέατρο δρόμου, θέατρο σκιών, ζογκλέρ, ξυλοπόδαρους, γκράφιτι, έκθεση βιβλίου και αθλητικές δραστηριότητες, ενώ στη γιορτή συμμετέχουν οι πολιτιστικοί - εθνικοτοπικοί σύλλογοι και φορείς της πόλης.


ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Ώρες: από τις 19:00  μέχρι το πρωί 

Εισιτήρια: ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α

 




ΠΗΓΗ: www.ilion.gr






25/6/13

ATHENS STREET ART FESTIVAL 2013


20 κορυφαίοι Ευρωπαίοι Street Αrtists [Add Fuel, Bastek Street Art, Btoy, Decycle Stencils, Eime, Fkdl, Fred Le Chevalier, Goin, Gregos Art, Icks, Kashnik, Kouka Dandi, Losotros X Mj Tom, Maismenos, Milo Art, Pioc Ppc, Rabea Senftenberg, Tarek, Thom Thom, Uno] ζωγραφίζουν χώρους στην Αθήνα!
 Είκοσι κορυφαίοι Ευρωπαίοι Street Artists, φτάνουν την επόμενη εβδομάδα στην πατρίδα μας για να ζωντανέψουν με τις δημιουργίες τους χώρους στην Αθήνα με πρώτη την Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών, Πειραιώς 256, αλλά και δημόσια κτίρια του αστικού ιστού του Δήμου Νικαίας - Ρέντη, σε συνεργασία με τους οποίους διοργανώνεται αυτό το φεστιβάλ, κάτω από τον εύγλωττο τίτλο Crisis [?] What Crisis [?].
 Πρόκειται για ένα Interactive Event κατά τη διάρκεια του οποίου, από τις 27/06 - 14/07, οι καλλιτέχνες θα εκτελέσουν μια σειρά από έργα Stencil Art, ζωγραφικής, εγκαταστάσεις και New Media, που διερευνούν θέματα της αστικής αισθητικής. Αποτελεί ρεκόρ Γκίνες η συγκέντρωση και κοινή δράση στον ίδιο τόπο, συγχρόνως και με την ενεργή συμμετοχή κοινού.
 Στόχοι του φεστιβάλ είναι:
Να προβάλλει ότι η Ελλάδα παρά την κρίση που αντιμετωπίζει, η οποία και αποτελεί το θέμα της διοργάνωσης, μπορεί να πρωτοπορεί κινώντας τα νήματα της τέχνης και να διοργανώνει σημαντικά καλλιτεχνικά γεγονότα. Και όλα αυτά χωρίς καμία κρατική οικονομική συνδρομή αλλά με την συνεργασία ιδιωτικών και δημόσιων φορέων και κυρίως χάρη στο μεράκι, τη διάθεση και την προσπάθεια των εμπλεκομένων φορέων.
Να αναδείξει τη διαφορά μεταξύ των καλλιτεχνών Street Artists οι οποίοι ασκούν κοινωνική κριτική σε τοίχους και κτίρια με έργα τους που είναι επώνυμα και στα οποία είναι άμεσα αναγνωρίσιμη η προσωπική τους γραφή, σε αντιπαράθεση με την αναρχία των ανώνυμων διαμαρτυριών με graffiti, τα οποία τις περισσότερες φορές ρυπαίνουν τους δημόσιους χώρους με εγγραφές διαθέσεων προσωπικών επιθυμιών με αμφίβολη έως ανύπαρκτη καλλιτεχνική αξία.
Να εξετάσει τον τρόπο με τον οποίο οι καλλιτέχνες σήμερα ανταποκρίνονται στα μηνύματα και τα σύμβολα του αστικού περιβάλλοντος και να προβάλει την κοινωνική ευαισθητοποίηση και την κριτική στην εμπορευματοποίηση της τέχνης που έχουν ως κοινό τόπο όλοι οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν.
 Στο Interactive Event/Happening Crisis [?] What Crisis [?] (27/06 - 14/07) εξετάζεται ο τρόπος με τον οποίο οι καλλιτέχνες σήμερα ανταποκρίνονται στα σύμβολα του αστικού περιβάλλοντος. Είναι το σημείο συνάντησης μεταξύ συμβατικής πρακτικής και αμεσότητας της τέχνης του δρόμου, εκεί όπου οι καλλιτεχνικές κοινότητες μοιράζονται την καλλιτεχνική παραγωγή, αλλά και τις ιδέες, την έρευνα και την εμπειρία της τέχνης στον ευρύτερο κόσμο.
 Για το συγκεκριμένο Event η Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας, καθώς και άλλοι δημόσιοι χώροι στο Δήμο Νίκαιας - Ρέντη θα μετατραπούν σε ζωντανούς και πολύχρωμους χώρους.
 Στο πρόγραμμα του το Φεστιβάλ περιλαμβάνει δράσεις σε Δημόσιους χώρους από 27/06 μέχρι και 11/07, ανταλλαγές απόψεων των καλλιτεχνών με τους φοιτητές της ΑΣΚΤ και το κοινό, θεωρητικές συζητήσεις για το νόημα της τέχνης σε εποχές κρίσης και τα θέματα που ανακύπτουν από αυτό, Stencil Workshop για παιδιά με την καθοδήγηση των καλλιτεχνών στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Νίκαιας - Ρέντη και τέλος έκθεση έργων τους από 01/07 - 14/07 στην CAMP Gallery, Πλατεία Κοτζιά.
  
Διάρκεια: 27 Ιουνίου - 14 Ιουλίου 2013
Εισιτήρια: ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ



21/6/13

"ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΚΦΡΑΣΗ ΑΘΗΝΑ" Ο ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΔΙΝΕΙ ΒΗΜΑ ΣΕ ΝΕΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ



Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας και το Ελληνικό Κέντρο του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου πραγματοποιούν, από 20 Ιουνίου έως 7 Ιουλίου 2013, για πρώτη φορά, τη δράση  Έκφραση Αθήνα, ο Δήμος Αθηναίων δίνει βήμα σε νέες δημιουργίες.
Η δράση ανοίγει έναν καλλιτεχνικό διάλογο που αφορά στο θέατρο και στο χορό σε ανοικτούς χώρους και παράλληλα αποσκοπεί στην αναζωογόνηση «δύσκολων» περιοχών της πόλης, μέσα από την ανάδειξη των χώρων πολιτισμού της.
Νέοι δημιουργοί, τόσο θεατρικών όσο και χορευτικών σχημάτων, θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους, από  20 έως 28 Ιουνίου 2013 στο Θέατρο Κολωνού (θέατρο) και από 1 έως 7 Ιουλίου 2013 στο Θέατρο πλατείας Κουμουνδούρου (χορός).
Η νέα αυτή δράση ενισχύει την ήδη σημαντική εικόνα του Δήμου Αθηναίων τόσο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Παράλληλα ενισχύεται η επικοινωνία του πολιτιστικού προϊόντος στους δημότες των Αθηνών και προβάλλεται η δυναμική παρουσίαση νέων δημιουργιών των παραστατικών τεχνών στους επισκέπτες της Αθήνας.


Εισιτήρια: ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ





Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α

















20/6/13

"Η ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ ΕΦ’ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ" - ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ



Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης παρουσιάζει την έκθεση με τον γενικό τίτλο "Η Επίδαυρος εφ’ όλης της ύλης" από το αρχείο και τη συλλογή του δημοσιογράφου-συγγραφέα-εικαστικού και συλλέκτη, Βασίλη Καββαθά, σε επιμέλεια του ίδιου. Η έκθεση έχει ως στόχο την ουσιαστική γνωριμία του κοινού, και ειδικότερα των νεώτερων γενεών, με το μαγικό, και συνάμα, γνωστό - άγνωστο στην ολότητά του,  τόπο, που λέγεται Επίδαυρος.
Ένα σημείο αναφοράς, από τους αρχαιότατους χρόνους. Ένας τόπος νοήματος, που συνδέει άμεσα τη μαθητεία, την σπουδή και την εκπαίδευση με το Ιερό του Ασκληπιού, όπου κάποτε συνέρρεαν κατά μυριάδες οι προσκυνητές - ασθενείς  απ’ όλα τα γνωστά μέρη της εποχής,  για να βιώσουν την εμπειρία του θαύματος, ν’ ακολουθήσουν το τελετουργικό της εγκοιμήσεως που τους «οδηγούσε» ενώπιον του θεού, ο οποίος «και νεκρούς ανάσταινε»… 
Μέρος του αρχείου του Βασίλη Καββαθά, ο οποίος έχει αναγάγει σε έργο ζωής (μισό αιώνα θεατής του θεάτρου -έχει αναλώσει ανάλογο χρόνο στην έρευνα της ιστορίας της γενέτειράς του) θα εκτεθεί για πρώτη φορά στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, ενώ ο απώτερος στόχος του συλλέκτη είναι: η δημιουργία μιας Βιβλιοθήκης-Πινακοθήκης της Επιδαύρου (που θα περιλαμβάνει ό,τι Επιδαύριον).
Η μοναδική συλλογή του Βασίλη Καββαθά αποτελείται από σπάνιες εκδόσεις βιβλίων, αφίσες και προγράμματα του θεάτρου, γκραβούρες, ξυλογραφίες και χαλκογραφίες καλλιτεχνών και περιηγητών, πίνακες ζωγραφικής, ακουαρέλες και φωτογραφίες Επιδαύριας θεματολογίας πάντα.

 ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ 
Πειραιώς 206, Ταύρος
Πληροφορίες : 210 3418579, Δευ – Παρ 11:00 – 14:00

Ημέρες Έκθεσης: 11/6/2013 - 28/07/2013,  18:00-22:00
Αίθουσα: Εκθεσιακός Χώρος -1ος & 2ος όροφος

Εισιτήρια: ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ



ΠΗΓΗ: http://www.mcf.gr


18/6/13

ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ


Το Μουσείο Ακρόπολης άνοιξε τις πύλες του όταν ξεκίνησε η μεγάλη οικονομική κρίση που ταλαιπωρεί την χώρα. Είχε όμως την τύχη να το αγκαλιάσει το ελληνικό και το διεθνές κοινό, δίνοντάς του τη δυνατότητα να λειτουργεί για τέσσερα χρόνια δίχως κρατική επιχορήγηση. Επομένως, γιορτάζει τα τέταρτα γενέθλιά του με αισιοδοξία για το μέλλον. 
Την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013 οι εκθεσιακοί του χώροι θα παραμείνουν ανοιχτοί από τις 8 το πρωί έως τα μεσάνυχτα. Τις ίδιες ώρες θα είναι ανοιχτό και το εστιατόριό του. Την ημέρα αυτή, η είσοδος θα είναι μειωμένη (3 ευρώ) για όλους.
Οι επισκέπτες του Μουσείου θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν μαζί με τους Αρχαιολόγους – Φροντιστές κρυφές ιστορίες των σωζόμενων λίθων της ζωφόρου, με τη βοήθεια τρισδιάστατων παρουσιάσεων σε ειδικές οθόνες που θα τοποθετηθούν στην Αίθουσα του Παρθενώνα. 
Το ίδιο βράδυ, στις 9 μ.μ., η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου Αθηναίων θα πλαισιώσει μουσικά την περιήγηση των επισκεπτών στον προαύλιο χώρο, προτείνοντας ένα μουσικό ταξίδι σε γνωστές και αγαπημένες μελωδίες από το παγκόσμιο ρεπερτόριο για μπάντα. Δείτε το μουσικό πρόγραμμα που ακολουθεί.
Παράλληλα, το Μουσείο θα ξεκινήσει στα πωλητήριά του τη διάθεση δύο επετειακών αντιγράφων γλυπτών, την κεφαλή του Ποσειδώνα και της Άρτεμης από την ανατολική ζωφόρο του Παρθενώνα.





14/6/13

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΤΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ



 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 Ο σύλλογος «ΗΛΕΚΤΡΟΝ» Μεταμόρφωσης, ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ότι ύστερα από προσπάθειες δύο και πλέον ετών η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ασχολείται με το παράνομο γκαράζ του Ηρακλείου στην Μεταμόρφωση.
Ο αρμόδιος Εισαγγελέας, έθεσε ερωτήματα στα οποία ο σύλλογός μας απάντησε με γραπτό υπόμνημα που κατέθεσε στον κ. Πταισματοδίκη Ν. Ιωνίας το οποίο το συνοδεύει φάκελος με έγγραφα και πληροφορίες για το θέμα.
Λόγω του απορρήτου της ανάκρισης, δυστυχώς δεν έχουμε το δικαίωμα να δημοσιεύσουμε το περιεχόμενο του υπομνήματός του συλλόγου.

Για κάθε εξέλιξη της υπόθεσης θα σας κρατάμε ενήμερους. 



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                        Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Χρήστος Κουστιμπής                                                                Θεμιστοκλής Αλεξίου




7/6/13

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο γραμματέας του συλλόγου «ΗΛΕΚΤΡΟΝ» κ. Θεμιστοκλής Αλεξίου, παρευρέθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο της 3ης Ιουνίου 2014 και στην παρέμβασή του ανέφερετα παρακάτω :
Ο σύλλογος «ΗΛΕΚΤΡΟΝ» ανακοινώνει ότι, επί τέλους, η Δικαιοσύνη άρχισε να ασχολείται με το παράνομο γκαράζ του Δήμου Ηρακλείου στην Μεταμόρφωση. Ο πρόεδρος του συλλόγου κατέθεσε στον Πταισματοδίκη Ν. Ιωνίας υπόμνημα και έγγραφα για το θέμα αυτό.
Ο Σύλλογος «ΗΛΕΚΤΡΟΝ» με την κοπή των τριών πεύκων στην οδό Ηρακλείου, συντάσσεται και στηρίζει την ένσταση των κατοίκων της περιοχής και έχει υποβάλει σχετικό έγγραφο στον Δήμο.
Ο Σύλλογος «ΗΛΕΚΤΡΟΝ» στις  20 Μαίου  έστειλε  επιστολή  στον Αντιδήμαρχο κ. Κολοβό και του επεσήμανε τις συνέπειες που έχουν οι ιδιοκτήτες και ο Δήμος από τα ξερά χορτά που υπάρχουν στα οικόπεδα της πόλης μας.
Ο κ. Κολοβός ανέβασε σχετική ανακοίνωση(ΕΙΚΟΝΑ 1) στην ιστοσελίδα του Δήμου στις 3 Ιουνίου, χωρίς να αναφέρει ότι η ενέργειά του αυτή γίνεται ύστερα από υπόδειξη του συλλόγου «ΗΛΕΚΤΡΟΝ».
Ο κ. Χρυσανθακόπουλος ανέβασε στις 31 Μαίου στην ιστοσελίδα του Δήμου απάντηση του προς τον σύλλογο «ΗΛΕΚΤΡΟΝ», χωρίς να ανεβάσει και το  αρχικό έγγραφο  του  συλλόγου  στο  οποίο  απάντησε.
Χαιρόμαστε που ο Δήμος υιοθετεί τις προτάσεις του συλλόγου μας, έστω και αν κάποιοι οικειοποιούνται τις προτάσεις μας. Βεβαίως δεν μας έχει συνηθίσει στην τήρηση των κανόνων δεοντολογίας η σημερινή Δημοτική Αρχή


 ΕΙΚΟΝΑ 1 


5/6/13

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ Τ.Υ.Δ.Μ.

                                                                       Μεταμόρφωση 4 Ιουνίου 2013
                                                                       Αρ. πρωτ.  399 





Προς :
1.- Δήμο Μεταμόρφωσης 
2.-  Αντιδήμαρχο Τεχνικής Υπηρεσίας
3.- Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου
4.- Δημοτικό Συμβούλιο



Θέμα: Η απάντηση του Αντιδημάρχου Τ.Υ.Δ.Μ.

            Ο σύλλογος «ΗΛΕΚΤΡΟΝ» Μεταμόρφωσης, έλαβε το με αριθμό πρωτ. 11089/24-5-2013 έγγραφο από τον αντιδήμαρχο της Τεχνικής Υπηρεσίας, στο οποίο απαντά στον σύλλογό μας για τα παράπονα που εκφράσαμε με το έγγραφό μας 386/13-5-2013, γιατί μας κάλεσε και μας έστησε στο ραντευού.     Ανάρτησε την απάντησή του στο διαδύκτυο. Καμία αντίρρηση επ΄ αυτού. Ο σύλλογό μας ήταν και θα είναι πάντα υπέρ της πληροφόρησης.  Όφειλε όμως ο συντάκτης του εγγράφου μαζί με την δική του απάντηση να αναρτήσει στο δικαδύκτυο και το δικό μας έγγραφο, στο οποίο απαντά. Δυστυχώς όμως κάποιοι αρμόδιοι του Δήμου Μεταμόρφωσης θεωρούν την δεοντολογία ασήμαντη λεπτομέρεια.
            Ο σύλλογός μας σεβόμενος απόλυτα τους κανόνες δεοντολογίας θα αναρτήσει την απάντηση(ΕΙΚΟΝΑ 1) που έλαβε και αυτό εδώ το έγγραφό στο μπλοκ του συλλόγου και θα το στείλει στους ίδιους παραλήπτες που έχει στείλει το αρχικό έγγραφο παραπόνων.
            Επί της ουσίας ο κ. Χρυσανθακόπουλος του εγγράφου παραδέχεται ότι μας έστησε στο ραντευού, έστω και αν χαρακτηρίζει την καθυστέρηση Ως «ολιγόλεπτη». Τα συμπεράσματα δικά σας.


 Διατελούμε, Με Υπόληψη

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                        Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

4/6/13

ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΡΙΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΕΥΚΩΝ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Μεταμόρφωση 3 Ιουνίου 2013      
Αρ. πρωτ.  395
Προς :
1.- Δήμο Μεταμόρφωσης 
2.-  Αντιδήμαρχο Τεχνικής Υπηρεσίας
3.- Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου
4.- Δημοτικό Συμβούλιο
5.- Επιτροπή Ποιότητας Ζωής
6.- Δασαρχείο Πεντέλης
----------- 

Θέμα: Περίεργη απόφαση για την κοπή τριών μεγάλων πεύκων στην οδό Ηρακλείου.

            Ο σύλλογος «ΗΛΕΚΤΡΟΝ» Μεταμόρφωσης, είναι ο σύλλογος που αγαπά την πόλη μας, ενδιαφέρεται για το καλό της πόλης μας και αγωνίζεται για την ποιοτική αναβάθμιση της ζωής των συμπολιτών μας. Έμπρακτα το έχει αποδείξει με τους αγώνες εδώ και δύο χρόνια για να κλείσει το παράνομο γκαράζ του Δήμου Ηρακλείου στην πόλη μας.
            Πληροφορηθήκαμε ότι η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής με την απόφασή της 48/13 συναινεί στην κοπή τριών μεγάλων πεύκων που βρίσκονται στην οδό Ηρακλείου.
            Ο σύλλογός μας διαφωνεί με την απόφαση αυτή. Στηρίζει την ένσταση των κατοίκων της γειτονιάς αυτής (αρ. πρωτ. 10653/17-5-2013), Ζητά από την επιτροπή να αναθεωρήσει την απόφασή της.
            Ο σύλλογός μας θα ήθελε να καταθέσει ένα ερώτημα στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής. Στα δυόμιση χρόνια που λειτουργεί η επιτροπή, πόσα δέντρα έχει δώσει άδεια να κοπούν για διαφόρους λόγους;; Στο ίδιο χρονικό διάστημα πόσα δέντρα έχουν φυτευτεί στην πόλη μας με πρωτοβουλία της επιτροπής ;;;
            Εξ άλλου το πεύκο, η ελιά κλπ αυτοφυή δέντρα ή δενδρύλλια, ακόμη και η ταπεινή ροδοδάφνη είναι προστατευόμενα και για την κοπή τους απαιτείται άδεια του δασαρχείου. Πήρε ο Δήμος τέτοια άδεια;;
            Το Δασαρχείο Πεντέλης στην οποία απευθύνεται η παρούσα παρακαλείται για τις δικές του νόμιμες ενέργειες, μετά το πέρας των οποίων παρακαλούμε να ενημερώσει τον σύλλογό μας, για να ενημερώσουμε τους κατοίκους της περιοχής.
            Ο σύλλογός μας θα παρακολουθήσει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την εξέλιξη του θέματος και περιμένει από την επιτροπή την απάντησή της. 
            Προσπαθώντας πάντα για το καλό της Μεταμόρφωσης.


Διατελούμε, Με Υπόληψη

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                        Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Χρήστος Κουστιμπής                                                                Θεμιστοκλής Αλεξίου