17/2/17

Δύσκολοι αποχαιρετισμοί... ο Μπαμπάς μου.


Ο Θέμης Αλεξίου, ο γραμματέας του συλλόγου, μας αποχαιρέτησε την προηγούμενη εβδομάδα.
 Εκτός από 2 φυσικά παιδιά, είχε και ένα πνευματικό “παιδί”, τον σύλλογο ΗΛΕΚΤΡΟΝ.
Μέσα από τον σύλλογο προσπαθούσε να συνεισφέρει, τόσο στην γειτονιά του την Καναπίτσα, όσο και στον Δήμο του την Μεταμόρφωση. Έδωσε πολλές μάχες για να κάνει τη γειτονιά του και τον Δήμο του καλύτερο. Αφιέρωσε χρόνο, παρείχε τις νομικές του γνώσεις στο σύλλογο και πάντα προσπαθούσε για το καλύτερο του συλλόγου, όπως προσπαθεί ο γονιός για το παιδί του. Αλλά το πνευματικό του παιδί δεν ήταν....?
Η μεγάλη του αδυναμία ήταν οι εκδρομές του συλλόγου. Προσπαθούσε να τις διοργανώσει με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Έτσι και αλλιώς του άρεσαν πάντα οι εκδρομές...
Η δεύτερη αδυναμία του ήταν τα e-books του συλλόγου. Δεν περίμενε να είχαν τόση επιτυχία, αλλά ενθουσιασμένος περίμενε και αυτός να δει ποιο βιβλίο θα “ανέβει” κάθε εβδομάδα.
Φεύγοντας μπορεί να το άφησε ορφανό το “παιδί” του αλλά δεν το άφησε μόνο. Το άφησε στα χέρια των μελών του οι οποίοι με την σειρά τους καλούνται να καλύψουν το κενό και δυναμώσουν το σύλλογο ακόμα περισσότερο. 
 ΥΓ. Πριν 1 χρόνο περίπου ο σύλλογος έχασε τον Σταύρο Κασάπογλου. Σίγουρα κάπου θα βρίσκονται τώρα οι δυο τους και θα τα λένε...