24/1/12

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ "ΗΛΕΚΤΡΟΝ" ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ


Μεταμόρφωση 23-1-2012

Υπ΄ όψιν κ.  Ηλιόπουλου.
Αντιδήμαρχος  Κοινωνικής  Πολιτικής , 
Παιδείας ,  Πολιτισμού του
Δήμου Μεταμόρφωσης


Κύριε Αντιδήμαρχε, 
  
  Ο  Περιβαλλοντολογικός – Οικολογικός – Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Μεταμόρφωσης "ΗΛΕΚΤΡΟΝ" σας ευχαριστεί για την πρόσκληση σας στην σύσκεψη που έγινε στο γραφείο σας την 19η Ιανουαρίου 2012 σχετικά με τις εκδηλώσεις στην πόλη μας, με την ευκαιρία του καρναβαλιού.
  
  Προτάθηκε στον σύλλογό μας μαζί με τους συλλόγους "Αγίας Βαρβάρας", "Σωτήρη Πέτρουλα" και "Καναπίτσας – Πεύκων" να συμμετέχει στην εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει ο Δήμος την τελευταία Κυριακή των Απόκρεω στην Πέτρινη Πλατεία. Η εκδήλωση είναι το άναμμα μια μεγάλης φωτιάς, στην οποία οι εκπρόσωποι των συλλόγων θα ψήσουν σουβλάκια – καλαμάκια που θα προσφέρει ο Δήμος και θα τα μοιράσουν στους παρευρισκόμενους.
    
Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας εξέτασε την πρότασή σας και ομόφωνα αποφάσισε:

   Ο σύλλογός μας να μην συμμετέχει στην εκδήλωση γιατί δεν είμαστε σύλλογος Καναπίτσας, αλλά σύλλογος όλης της Μεταμόρφωσης.

   Εφ  όσον ο Δήμος επιθυμεί να πραγματοποιήσει την εκδήλωση αυτή με την συμμετοχή των υπολοίπων συλλόγων θέτουμε το ερώτημα. Γιατί να γίνει στην Πέτρινη Πλατεία και όχι στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης, ώστε να συμμετέχει και η ξεχασμένη και υποβαθμισμένη γειτονιά της Νότιας Καναπίτσας. Ποια μέριμνα έχει λάβει ο Δήμος ώστε η εκδήλωση να γίνει γνωστή σε όλη την Καναπίτσα μέχρι το άκρον αυτής, δηλαδή στους κατοίκους της οδού Καρκαβίτσα, της οδού Κρήτης, της οδού Νιόβης κλπ

    Ο σύλλογός μας αντιπροτείνει το κόστος από την αγορά των σουβλακίων και για τις έξι παρόμοιες εκδηλώσεις να διατεθεί στη «Τράπεζα Αγάπης» του Ιερού Ναού της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, η οποία τόσο πολύ βοηθά τους ανήμπορους ανθρώπους της πόλης μας.

    Όσον αφορά τις εκδηλώσεις για τις απόκριες ο σύλλογος σας προτείνει να μας δώσει υλικά ο Δήμος (πηχάκια, κόλλες χαρτί, υγρή κόλλα σπάγκο κλπ) και την αναγκαία υποδομή (πάγκους, χάρακες, κοπίδια κλπ) για να φτιάξουμε χαρταετούς τους οποίους θα μοιράσουμε στα παιδιά της πόλης μας.

   Προτείνουμε δε, η εκδήλωση αυτή (του χαρταετού) να γίνει στην πλατεία του Αγ. Σωτήρα, ώστε να μπορέσει να έλθει πολύς κόσμος με τα παιδιά του και να δουν από κοντά, πως κατασκευάζεται ο χαρταετός.
Παρακαλούμε να έχουμε άμεση ενημέρωση επί των αποφάσεων σας.


Διατελούμε, Με Υπόληψη

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                        Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Χρήστος Κουστιμπής                                                                Θεμιστοκλής Αλεξίου






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου