8/2/12

Ο ΗΛΕΚΤΡΟΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ


Μεταμόρφωση 8-2-2012
Αριθ. Πρωτ. 139

Προς τους κ.κ.
Διευθυντές των Δημοτικών
Σχολείων της Μεταμόρφωσης

Κύριοι,  
  Στις δύσκολες οικονομικά ημέρες που περνά η πατρίδα μας, δυστυχώς υπάρχουν πολλές οικογένειες συμπολιτών μας, που δεν έχουν την δυνατότητα να ταίσουν τα παιδιά τους. Σε πολλά σχολεία έχουν παρατηρηθεί φαινόμενα λιποθυμιών σε παιδιά λόγω ασιτίας.
  Το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας πρόσφατα ξεκίνησε ένα πρόγραμμα παροχής καθημερινά ενός σάντουιτς σε παιδιά που υποσιτίζονται.
  Ο σύλλογός μας θέλει να βοηθήσει στην υλοποίηση του προγράμματος αυτού στην πόλη μας.
  Σας ζητάμε να μας ενημερώσετε πόσα (αριθμητικά και όχι ονομαστικά) παιδιά υπάρχουν στο σχολείο σας, τα οποία έχουν άνεργους και τους δύο γονείς, ώστε να συγκεντρώσουμε τον αριθμό όλων των παιδιών της Μεταμόρφωσης και να κάνουμε σχετικές ενέργειες στο Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και να ξεκινήσει το δυνατόν συντομότερα το πρόγραμμα αυτό στην πόλη μας.
  Υποβάλλουμε την θερμή παράκληση να λάβουμε τις απαντήσεις σας, έστω και τηλεφωνικά, το συντομότερο δυνατόν, για να βοηθήσουμε όσον γίνεται συντομότερα τα παιδιά της πόλης μας. 
Είμαστε στην διάθεσή σας, για οποιαδήποτε πληροφορία θελήσετε.

Διατελούμε, Με Υπόληψη

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                        Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Χρήστος Κουστιμπής                                                                Θεμιστοκλής Αλεξίου







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου