16/10/15

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ IΔΡΥΜΑΤΟΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΑΧΡΙΤΖΗ


Ο Περιβαντολογικός – Οικολογικός – Εξωραιστικός και Πολιτιστικός  Συλλόγου «ΗΛΕΚΤΡΟΝ» Μεταμόρφωσης, παρευρέθηκε την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου στα εγκαίνια της έκθεσης του μέλους του συλλόγου μας ΙΩΑΝΝΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ, στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Ταχριτζή στην Κηφισιά. 
Οι εικαστικές δημιουργίες της Ιωάννας Ευθυμίου, καταγράφουν την ένταση της στιγμής από την οπτική γωνία ενός φωτογράφου και την αποδίδει με την κατάθεση ενός ζωγράφου. 
Η εικαστικός Ιωάννα Ευθυμίου, σπούδασε ζωγραφική στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών με καθηγητή των Δημήτρη Μυταρά. Συνέχισε τις σπουδές της στο Royal College of Art του Λονδίνου και στην Ν. Υόρκη. Έργα της ανήκουν σε δημόσιες συλλογές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Δώδεκα πορτρέτα της ανήκουν και βρίσκονται στην προσωπική συλλογή της Βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ της Μεγ. Βρετανίας. 
Στα εγκαίνια της έκθεσης παρευρέθηκε και κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη  Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», στον οποίο σύλλογο θα διατεθεί μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις. 
Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την 31η Οκτωβρίου 2015 και οι ώρες λειτουργίας είναι Τρίτη και Πέμπτη 11.00 – 19.00 και Σάββατο 11,00 – 15.00, στην οδό Κασσαβέτη 18 στην Κηφισιά. 
Ο σύλλογός μας συγχαίρει δημόσια το μέλος του για την επιτυχία της έκθεσης και εύχεται πάντα να είναι δραστήρια και δημιουργική, ώστε να μας χαρίζει συνεχώς νέες εικαστικές δημιουργίες. 

Η Έφορος Δημοσίων Σχέσεων 
Γεωργία Αλεξίου 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου