3/3/16

Ο Δ.ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. 786/2-2-2016 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2015


Μεταμόρφωση 23 Φεβρουαρίου 2016
Αριθ. Πρωτ. 799
Προς τους :
-Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Μεταμόρφωσης
-Δήμαρχο Μεταμόρφωσης
-Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Μεταμόρφωσης
-Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης
-Οικονομική Επιτροπή Δήμου Μεταμόρφωσης
-κ. Κώστα Κολοβό πρώην Αντιδήμαρχο
Περιβάλλοντος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης
- Συλλόγους και φορείς της Μεταμόρφωσης
- Εφημερίδες Μεταμόρφωσης

            Ο σύλλογος μας, ο Περιβαντολογικός – Οικολογικός – Εξωραιστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος «ΗΛΕΚΤΡΟΝ» Μεταμόρφωσης, έχει υποβάλει στον Δήμο Μεταμόρφωσης ερωτήματα και ζητά διευκρινίσεις σχετικά με κάποιες από τις πληρωμές του δήμου για το έτος 2015.
            Ζητήσαμε να αναγνωστεί το έγγραφό μας στο Δημοστικό Συμβούλιο, αλλά μέχρι σήμερα, εξ όσων γνωρίζουμε δεν έχει αναγνωστεί.
            Επισημαίνουμε στον Δήμο Μεταμόρφωσης ότι συστηματικά προσπαθεί να υποβαθμίσει το έργαο και την δραστηριότητα του Συλλόγου «ΗΛΕΚΤΡΟΝ» Μεταμόρφωσης. Ενδεικτικά ναφέρουμε ότι μέχρι σήμερα δεν έχει αναρτηθεί η κοινή ανακοίνωση του συλλόγου «ΗΛΕΚΤΡΟΝ» και των συλλόγων «Αναγέννηση Βλάχου» και «Άσπρα Χώματα» για τις κοινές πολιτιστικές εκδηλώσεις των τριών συλλόγων της Μεταμόρφωσης.
            Συστηματικά σιωπηρώς αρνείται ο Δήμος Μεταμόρφωσης να απαντήσει σε ερωτήματα και μάλιστα παραβιάζει εντολές Ανεξαρτήτων Αρχών, όπως αυτή του Συνηγόρου του Πολίτη, ο οποίος σας υπέδειξε να μας δώσετε έγγραφα που διεκρινίζουν αν πράγματι οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο τον Αύγουστο του 2015 υπάλληλοι του Δήμου που χειριζόταν τον θερινό κινηματογράφο, ή όχι.
            Παραλείπει ο εκάστοτε πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου να αναγνώσει στο Σώμα έγγραφα του συλλόγου μας.
            Επανερχόμαστε με την παρούσα και ζητάμε να μας απαντήσετε στο από 2 Φεβρουαρίου 2016 και με αριθμό πρωτ. 786 έγγραφό του συλλόγου μας.
            Παρέλκει να  υπενθυμίσουμε στον Δήμο Μεταμόρφωσης τις διατάξεις των νόμων, βάσει των οποίων υποχρεούται να μας απαντήσει. Ας ανατρέξει σε προγενέστερα έγγραφα του συλλόγου να τους αναζητήσει. Εξ άλλου θεωρούμαι ότι δεν έχει κανένα νόημα να υπενθυμίζουμε σρον Δήμο Μεταμόρφωσης νόμος και διατάξεις, τους οποίους αρνείται να εφαρμόσει. Την ηθική και ουσιαστική ευθύνεη για την άρνσσηση εφαρμογής των νόμων την έχει η Δημοτική Αρχή.
            Πιστεύουμε ότι η νέα Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου θα πράξει αυτή την φορά το καθήκον της και θα αναγνώσει ολόκληρη την παρούσα στο αμέσως επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, στην αρχή της συνεδρίασης, όπως είθιστε και θα μας αποστείλει τα αντίστοιχα πρακτικά του δημοτικού συμβουλίου. 
            Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία θελήσετε και αναμένουμε την εμπρόθεσμη απάντησή του κάθε υπόχρεου.  


 Για το Διοικητικό Συμβούλιο
     Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                 Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Παναγιώτα Λαμπροπούλου                                                                  Θεμιστοκλής Αλεξίου

  Διαβάστε Περισσότερα:  

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου