10/4/16

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η


             Ο Περιβαλλοντολογικός – Οικολογικός – Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Μεταμόρφωσης «ΗΛΕΚΤΡΟΝ» αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τον Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Νικόλαο Μπάμπαλο, για την άμεση παρέμβασή του και την δημιουργία μιάς πράσινης γωνιάς στη συμβολή των οδών Ιφιγενείας και Νιόβης, στην Καναπίτσα.
            Όταν άλλοι δήμαρχοι αφήνουν αναξιοποίητο το δεσμευμένο εδώ και χρόνια για χώρο πρασίνου οικόπεδο στην συμβολή των οδών Νιόβης και Αιγίνης και γενικά δεν παρεμβαίνουν στην υποβαθμισμένη Νότια Καναπίτσα, ο κ. Μπάμπαλος μας προσφέρει μια πράσινη γωνιά.
            Τον ευχαριστούμε και περιμένουμε την συνέχεια.
            Περιμένουμε την διάνοιξη και πλακόστρωση του κατσικόδρομου Σαραντόπουλου, το στενό δρομάκι που συνδέει την οδό Πευκών με την οδό Ιφιγενείας. Και παράλληλα να υποχρεώσει το βενζινάδικο της ΒΡ να αφαιρέσει την αυθαίρετη σιδερένια πράσινη πόρτα που έχει τοποθετήσει κάθετα στο δρομάκι και εμποδίζει την κυκλοφορία των πεζών. Τελικά να αποβληθεί το βενζινάδικο από το τμήμα του δρόμου αυτού που τον κατέχει και να αποδοθεί ο δρομάκος στους περιοίκους, όπως ήταν παλαιότερα.
            Περιμένουμε να σώσει την περιοχή μας από την αυθαίρετη και επικίνδυνη φορτοεκφόρτωση των φορτηγών με τους ορούς τις πρωινές ώρες, όπου κλαρκ πηγαινοέρχονται κάθετα στην οδό Κανάρη ή Νικηφόρου Λύτρα και Καρκαβίτσα, με κίνδυνο για τα διερχόμενα αυτοκίνητα.
            Περιμένουμε την τοποθέτηση STOP στους καθέτους δρόμους της οδού Νικηφόρου Λύτρα.
            Περιμένουμε την ενίσχυση του φωτισμού στην οδό Καρκαβίτσα.
            Αλλά πάντα γνωρίζουμε ότι η περιοχή βρίσκεται στο άμεσο ενδιαφέρον του κ. Δημάρχου και τον ευχαριστούμε. 

 Για το Διοικητικό Συμβούλιο
     Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                 Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Παναγιώτα Λαμπροπούλου                                                                   Θεμιστοκλής Αλεξίου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου