6/7/13

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΛΗΨΗ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

      
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
   Ο Περιβαλλοντολογικός – Οικολογικός – Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος «ΗΛΕΚΤΡΟΝ» Μεταμόρφωσης, με την ευκαιρία της πρώτης συνεδρίασης του Τοπικού Συμβουλίου Πρόληψης Παραβατικότητας συγχαίρει τα μέλη του Συμβουλίου, για την εκλογή τους. Η συμμετοχή των πράγματι άξιων και καταξιωμένων μελών της κοινωνίας μας στο συμβούλιο, μας ενθαρρύνει. Τα μέλη του συμβουλίου είναι γνώστες του αντικειμένου στο οποίο καλούνται να βοηθήσουν και είμαστε βέβαιοι ότι θα επιτύχουν στο δύσκολο έργο τους.
            Η πόλη μας τα τελευταία χρόνια έχει εγκαταλειφθεί στο έλεος εγκληματικών στοιχείων. Η εγκληματικότητα και η παραβατικότητα έχουν αυξηθεί σε μεγάλο βαθμό. Έχουν καταγραφεί δολοφονίες, διακεκριμένες κλοπές, απόπειρες βιασμών, σωρεία σοβαρών τροχαίων παραβάσεων. Υπάρχουν περιπτώσεις παιδιών που γυρίζοντας βραδυνές ώρες στα σπίτια τους από φροντιστήρια δέχτηκαν επιθέσεις από κακοποιά στοιχεία και έντρομα κατέφυγαν να ζητώντας προστασία στο πρώτο Ελληνικό σπίτι που βρήκαν μπροστά τους. Στην απαράδεκτη αυτή κατάσταση συμβάλει και η από μέρους της Δημοτικής Αρχής υποβάθμιση της πόλης μας. Δρόμοι με κακό φωτισμό, συνθήκες διαβίωσης αλλοδαπών απαράδεκτες και μη ελεγχόμενες, Δημοτική Αστυνομία που δεν επιβάλει πρόστιμα για παράνομες σταθμεύσεις οχημάτων και ανεξέλεγκτο πέταγμα κάθε είδους αντικειμένων στους δρόμους κλπ
            Ο σύλλογος «ΗΛΕΚΤΡΟΝ» διαβλέποντας την κατάσταση που επικρατεί στην πόλη μας, διοργάνωσε πριν από δύο χρόνια συγκέντρωση – συζήτηση για τα προβλήματα που δημιουργούνται από την συγκατοίκηση με τους αλλοδαπούς. Προβλήματα που υπάρχουν και από τις δύο πλευρές και των Ελλήνων και των αλλοδαπών. Διενήργησε και δεύτερη συγκέντρωση – συζήτηση για τα προβλήματα που υπάρχουν στα conteiners στον καταυλισμό των σεισμοπλήκτων . Προσκλήθηκαν όλες οι Αρχές της πόλης μας, αλλά έλαμψαν δια της απουσίας τους.
            Ο σύλλογός μας, που έχει σαν στόχο το καλό της πόλης μας, δηλώνει ότι είναι έτοιμος να βοηθήσει το νεοσύστατο τοπικό συμβούλιο πρόληψης παραβατικότητας, για να βελτιωθεί η ποιότητα της ζωής μας και να μπορούν τα παιδιά μας να κυκλοφορούν χωρίς φόβο στους δρόμους της πόλης μας.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                        Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Χρήστος Κουστιμπής                                                                Θεμιστοκλής Αλεξίου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου