22/3/14

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ


Ο Δήμος Μεταμόρφωσης τηρώντας την πάγια τακτική του σε βάρος του συλλόγου «ΗΛΕΚΤΡΟΝ» Μεταμόρφωσης, δεν κάλεσε τις γυναίκες μέλη του συλλόγου μας να εκθέσουν τα έργα τους στο συνεδριακό στην έκθεση που έγινε με ευκαιρία την ημέρα της γυναίκας. 
Στην πρόσκληση που υπογράφει ο Δήμαρχος Μιλτιάδης Καρπέτας και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μαρία Λυμπέρη, μας ενημέρωσαν ότι στην έκθεση τέσσερις επώνυμες γυναίκες της Μεταμόρφωσης. Οι υπόλοιπες γυναίκες της πόλης μας, που έχουν αναπτύξει αξιόλογη καλλιτεχνική δραστηριότητα μέσα από τα μαθήματα εικαστικών τεχνών που γινόταν την εποχή του Δημάρχου Δημήτρη Τζίτζιφα, γιατί αποκλείστηκαν;;; Ή μήπως τις κάλεσε η Αντιδήμαρχος και δεν θέλησαν να συμμετέχουν;;; 
Πάντως γυναίκες καλλιτέχνες μέλη του συλλόγου μας, δεν προσκλήθηκαν. Προφανώς είναι ανεπιθύμητες στον Δήμο Μεταμόρφωσης.  Ευτυχώς γι΄ αυτές και δυστυχώς για την Μεταμόρφωση, υπάρχουν άλλοι Δήμοι, οι οποίοι αναγνωρίζουν την καλλιτεχνική αξία τους και τους παραχωρούν δωρεάν χώρο για εκθέσεις. Όπως ο Δήμος Γλυφάδας, ο οποίος παραχώρησε το Πνευματικό Κέντρο (Παλιό Δημαρχείο Γλυφάδας) σε έκθεση γυναικών. 
Η Μαρία Περώνη και η Γεωργία Αλεξίου, μέλη του συλλόγου μας με πλούσια καλλιτεχνική δραστηριότητα έκθεσαν τα έργα τους. 
Ο σύλλογός μας τις συγχαίρει και ευχαριστεί τον Δήμο Γλυφάδας για την παραχώρηση του χώρου.   

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την έκθεση υπάρχει στο blog του συλλόγου μας. 
                                    

  Για το Διοικητικό Συμβούλιο 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                        Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Χρήστος Κουστιμπής                                                                Θεμιστοκλής Αλεξίου



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου