12/11/11

ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΙΑ ΟΔΟΥ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ ΣΕ ΟΔΟΣ "ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ"



ΨΗΦΙΣΜΑ 


   ΤΟ ΔΣ του περιβαντολογικού, οικολογικού, εξωραϊστικού και πολιτιστικού συλλόγου "ΗΛΕΚΤΡΟΝ" μόλις έλαβε γνώση του θανάτου του Βασίλη Πανουργιά , συνήλθε στις 12-11-11 σε έκτακτη συνεδρίαση του και ομόφωνα αποφάσισε:
   Εκφράζει την βαθειά του θλίψη για τον αδόκητο και αιφνίδιο θάνατο του έξοχου ανθρώπου Βασίλη Πανουργιά.

  Ήταν έναν άνθρωπος, κόσμημα για την πόλη μας. Ήταν ένας σεμνός, μετρημένος, απλός άνθρωπος. Ήταν σωστός, καλός, δίκαιος, ένας άνθρωπος που πάλεψε στη ζωή του, χτυπήθηκε άδικα από την μοίρα και έζησε τον θάνατο της αγαπημένης του γυναίκας, πάλεψε να μεγαλώσει μόνος του τα παιδιά του και τώρα που η ζωή του χαμογέλασε χαρίζοντάς του το μικρό του αγόρι, δεν πρόλαβε να χαρεί τον ερχομό του και έφυγε από κοντά του για πάντα.

Ήταν ένας επιστήμονας που πρόσφερε με ανιδιοτέλεια την βοήθειά του σε οποιονδήποτε την είχε ανάγκη. Αγωνιστής στην πολιτική, πάλεψε σωστά για τα πιστεύω του, για το κόμμα του, για τον κόσμο της πόλης μας. Ο κόσμος τον αγάπησε, τον στήριξε και το έδειξε με την ψήφο του. Τον γνωρίσαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο. Πράος, ήρεμος, σωστός, λέγοντας πάντα την αλήθεια και πάντα τα πράγματα με το όνομά τους. Έλεγε αυτό που πίστευε χωρίς συμβιβασμούς και ωραιοποιήσεις. Όλοι περίμεναν να τον ακούσουν, έδειχναν πάντα ιδιαίτερη προσοχή στα λεγόμενά του, γιατί έπιανε τον σφυγμό του κόσμου, την αγωνία και τις προσδοκίες του απλού ανθρώπου της πόλης μας, του φτωχού, του μεροκαματιάρη του μικροεπαγγελματία.

          Ο θάνατός του είναι μια μεγάλη απώλεια, για τα παιδιά του, την οικογένεια του, για τους γονείς του, για τα αδέλφια του και για όλους εμάς.



 Ο σύλλογός μας αποφασίζει :

1.- Να εκφράσει τα θερμά  και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του, τους γονείς του και στα αδέλφια του. 

2.- Μέλη του να παραστούν στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο της 13-11-2011.

3.- Μέλη του να παραστούν στην κηδεία του.

4.- Να ζητήσει από το Δημοτικό Συμβούλιο να μετονομαστεί η οδός Ναυαρίνου στην Καναπίτσα, εκεί που βρίσκεται το σπίτι που γεννήθηκε και μεγάλωσε, σε οδός "Βασίλη Πανουργιά "

4.- Να ανακοινώσει το παραπάνω ψήφισμα στο Δημοτικό Συμβούλιο και στον τοπικό τύπο. 

  

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                        Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Χρήστος Κουστιμπής                                                                Θεμιστοκλής Αλεξίου

1 σχόλιο:

  1. Χάσαμε πολύ νωρίς τον καλύτερο φίλο και συμμαθητή μας Βασίλη Πανουργιά. Θα τον έχουμε πάντα ζωντανό στη καρδιά μας.

    Ευαγγελία Κατσαροπούλου - Αλεξίου
    Χρίστος Αναστασόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή