17/11/11

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ

      
     Ο καθένας από εμάς τουλάχιστον μία φορά στη ζωή του, έτυχε να βρεθεί αντιμέτωπος με τον μινώταυρο που λέγεται "Κρατική γραφειοκρατία" . Όλοι ξέρουμε πόσο ταλαιπωρείται ο κόσμος, από την πολυνομία του υπάρχει, τις λύσεις που δίνονται στα προβλήματα των πολιτών ανάλογα "με το ποιος έχει μπάρμπα στην Κορώνη", την ασυνειδησία και αδιαφορία ορισμένων υπαλλήλων, την προστασία που συχνά απολαμβάνουν υπάλληλοι, οι οποίοι δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους, την αυθαιρεσία πολλών προϊσταμένων κλπ.
   Ο σύλλογός μας, όπως πολλές φορές έχουμε δηλώσει, ιδρύθηκε από ανθρώπους που αγαπάνε την Μεταμόρφωση και σκοπός του είναι να βοηθήσει την Μεταμόρφωση. Στα πλαίσια της προσπάθειας αυτής ο σύλλογος μέσα από το blog ξεκινά να βοηθήσει, όπως μπορεί, τον κάθε συμπολίτη μας, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα με την γραφειοκρατία.
      Ο τρόπος είναι πολύ απλός. Όποιος νομίζει ότι κάποια υπηρεσία  δεν τον εξυπηρετεί, παρ΄ όλο που έχει δίκιο, μας ενημερώνει γραπτά για την υπηρεσία και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Εμείς αφού μελετήσουμε τα στοιχεία που θα μα δώσει ο ενδιαφερόμενος, δίνουμε την συμβουλή μας, πώς να αντιμετωπίσει το πρόβλημά του. Όσο περισσότερες λεπτομέρειες μας αναφέρει και όσο περισσότερα στοιχεία μας δώσει, τόσο καλύτερα θα μπορέσουμε να τον συμβουλέψουμε.
      Τα στοιχεία που έχει στα χέρια του ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να μας τα στείλει είτε στα e-mail του συλλόγου elektron.koustibis@gmail.com και elektron.alexiouth@gmail.com, είτε να τα ταχυδρομήσει στην έδρα του συλλόγου Πεύκων 116 Μεταμόρφωση ΤΚ 14451, αφού προηγουμένως έχει έλθει σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον σύλλογο τις απογευματινές ώρες 7.00 – 9.00 μ.μ. στα γνωστά τηλέφωνα του συλλόγου.
       Οι απαντήσεις θα δίνονται μέσα από το blog του συλλόγου http://syllogoselektron.blogspot.com χωρίς να αναφέρονται τα ονόματα των ενδιαφερομένων.  
       Σε λίγες μέρες θα έχετε πρόσβαση σε μια σειρά νόμων, αποφάσεων και εγκυκλίων, που αφορούν θέματα της καθημερινής μας ζωής, τα οποία θα έχετε την δυνατότητα να τα συμβουλευτείτε. Αργότερα θα υπάρξουν οδηγίες για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στις διάφορες υπηρεσίες και οργανισμού, καθώς και τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις που έχουν οι υπηρεσίες και οι οργανισμοί απέναντι των πολιτών.
       Ο σύλλογός μας θα σας βοηθήσει, όσο καλύτερα μπορεί. Θα πρέπει να πιστέψετε ότι ο Έλληνας Πολίτης δεν έχει μόνο υποχρεώσεις απέναντι στο Κράτος. Έχει δικαιώματα και θα τον βοηθήσουμε να τα διεκδικήσει. Όλοι μαζί θα κάνουμε ότι μπορούμε για το καλό της πόλης μας και των κατοίκων της.

Ο Γραμματέας του ΗΛΕΚΤΡΟΝ
ΘΕΜΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου