23/3/12

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΟΥ «ΗΛΕΚΤΡΟΝ» ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2012




Μεταμόρφωση  23-3-2012
Αρ. Πρωτ. 208

Προς  
1.- κ. Δήμαρχο Μεταμόρφωσης
2.- κ. Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου
Δήμου Μεταμόρφωσης
3.- Δημοτικό Συμβούλιο
4.- κ. Κώστα Κολοβό,
τελετάρχη εκδηλώσεων 25ης Μαρτίου 2012


Θέμα : Γιατί αποκλείστηκε ο σύλλογός μας από τις εκδηλώσεις του Δήμου της 25ης Μαρτίου 2012 ;;


Κύριοι,   
          Ο σύλλογός μας πληροφορήθηκε από το διαδίκτυο το από 8-3-2012 πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Δήμου για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 2012. Το πρόγραμμα υπογράφεται από τον Δήμαρχο κ. Μιλτιάδη Καρπέτα και με αυτό ορίζεται τελετάρχης ο σύμβουλος κ. Κώστας Κολοβός.
          Ο σύλλογός μας καμία πρόσκληση από κανέναν εκπρόσωπο του Δήμου δεν έλαβε για να συμμετάσχει στην παρέλαση και στην κατάθεση στεφάνων, όπως έχει συμβεί με άλλους συλλόγους.
          Η επέτειος της 25ης Μαρτίου γίνεται για να τιμήσουμε αυτούς που έδωσαν το αίμα τους και τη ζωή τους, ανιδιοτελώς και από αγάπη για την πατρίδα τους,  ώστε σήμερα να  ζούμε ελεύθεροι στον τόπο μας. Μαζί μ΄ αυτούς τιμάμε όλους όσους επώνυμους και ανώνυμους πρόσφεραν ένα λιθαράκι στον τόπο αυτό. Τιμούμε και θυμόμαστε τους μεγάλους ευεργέτες μας, τους δασκάλους μας και τόσους ανθρώπους που μας έκαναν περήφανους. Τους συγκρίνουμε με τα μικρόψυχα ανθρωπάκια της καθημερινότητας.
          Ο σύλλογος μας παλεύει κάτω από εχθρικές συνθήκες για το καλό της πόλης μας. Παλεύει να φύγουν τα σκουπίδια του Ηρακλείου Αττικής από την Μεταμόρφωση. Τα μέλη του συλλόγου μας, ζουν, κατοικούν, εργάζονται και αγαπούν αυτοί και τα παιδιά τους την πόλη μας. Και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για το καλό της πόλης .
          Δεν δεχόμαστε όμως, ο σύλλογός μας να αντιμετωπίζεται σαν σύλλογος δεύτερης κατηγορίας. Δεν δεχόμαστε να υποβαθμίζονται και να μην προβάλλονται οι εκδηλώσεις του συλλόγου μας, σε σύγκριση με τις εκδηλώσεις άλλων συλλόγων. Δεν δεχόμαστε ο Δήμαρχος της Μεταμόρφωσης να αμφισβητεί στο Δημοτικό Συμβούλιο την ύπαρξη του καταστατικού του συλλόγου μας.
          Υποσχόμαστε στους κατοίκους της Μεταμόρφωσης ότι θα είμαστε πάντα κοντά τους, στα προβλήματα και στις αγωνίες τους και δηλώνουμε προς όλες τις κατευθύνσεις ότι το παράνομο γκαράζ του δήμου Ηρακλείου θα φύγει από την Μεταμόρφωση.  
          Καλείται ο Δήμαρχος της Μεταμόρφωσης να απαντήσει μέσα στην νόμιμη προθεσμία, γιατί αποκλείστηκε ο σύλλογος μας από τις εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου 2012.
          Ζητείται από τον κ. Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, να αναγνώσει στο Σώμα ολόκληρο το έγγραφο αυτό, όπως είναι υποχρεωμένος από τον Νόμο και τον κανονισμό του Δημοτικού Συμβουλίου.  

Διατελούμε, Με Υπόληψη

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                        Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Χρήστος Κουστιμπής                                                                Θεμιστοκλής Αλεξίου




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου