5/6/13

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ Τ.Υ.Δ.Μ.

                                                                       Μεταμόρφωση 4 Ιουνίου 2013
                                                                       Αρ. πρωτ.  399 





Προς :
1.- Δήμο Μεταμόρφωσης 
2.-  Αντιδήμαρχο Τεχνικής Υπηρεσίας
3.- Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου
4.- Δημοτικό Συμβούλιο



Θέμα: Η απάντηση του Αντιδημάρχου Τ.Υ.Δ.Μ.

            Ο σύλλογος «ΗΛΕΚΤΡΟΝ» Μεταμόρφωσης, έλαβε το με αριθμό πρωτ. 11089/24-5-2013 έγγραφο από τον αντιδήμαρχο της Τεχνικής Υπηρεσίας, στο οποίο απαντά στον σύλλογό μας για τα παράπονα που εκφράσαμε με το έγγραφό μας 386/13-5-2013, γιατί μας κάλεσε και μας έστησε στο ραντευού.     Ανάρτησε την απάντησή του στο διαδύκτυο. Καμία αντίρρηση επ΄ αυτού. Ο σύλλογό μας ήταν και θα είναι πάντα υπέρ της πληροφόρησης.  Όφειλε όμως ο συντάκτης του εγγράφου μαζί με την δική του απάντηση να αναρτήσει στο δικαδύκτυο και το δικό μας έγγραφο, στο οποίο απαντά. Δυστυχώς όμως κάποιοι αρμόδιοι του Δήμου Μεταμόρφωσης θεωρούν την δεοντολογία ασήμαντη λεπτομέρεια.
            Ο σύλλογός μας σεβόμενος απόλυτα τους κανόνες δεοντολογίας θα αναρτήσει την απάντηση(ΕΙΚΟΝΑ 1) που έλαβε και αυτό εδώ το έγγραφό στο μπλοκ του συλλόγου και θα το στείλει στους ίδιους παραλήπτες που έχει στείλει το αρχικό έγγραφο παραπόνων.
            Επί της ουσίας ο κ. Χρυσανθακόπουλος του εγγράφου παραδέχεται ότι μας έστησε στο ραντευού, έστω και αν χαρακτηρίζει την καθυστέρηση Ως «ολιγόλεπτη». Τα συμπεράσματα δικά σας.


 Διατελούμε, Με Υπόληψη

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                        Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου