7/6/13

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο γραμματέας του συλλόγου «ΗΛΕΚΤΡΟΝ» κ. Θεμιστοκλής Αλεξίου, παρευρέθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο της 3ης Ιουνίου 2014 και στην παρέμβασή του ανέφερετα παρακάτω :
Ο σύλλογος «ΗΛΕΚΤΡΟΝ» ανακοινώνει ότι, επί τέλους, η Δικαιοσύνη άρχισε να ασχολείται με το παράνομο γκαράζ του Δήμου Ηρακλείου στην Μεταμόρφωση. Ο πρόεδρος του συλλόγου κατέθεσε στον Πταισματοδίκη Ν. Ιωνίας υπόμνημα και έγγραφα για το θέμα αυτό.
Ο Σύλλογος «ΗΛΕΚΤΡΟΝ» με την κοπή των τριών πεύκων στην οδό Ηρακλείου, συντάσσεται και στηρίζει την ένσταση των κατοίκων της περιοχής και έχει υποβάλει σχετικό έγγραφο στον Δήμο.
Ο Σύλλογος «ΗΛΕΚΤΡΟΝ» στις  20 Μαίου  έστειλε  επιστολή  στον Αντιδήμαρχο κ. Κολοβό και του επεσήμανε τις συνέπειες που έχουν οι ιδιοκτήτες και ο Δήμος από τα ξερά χορτά που υπάρχουν στα οικόπεδα της πόλης μας.
Ο κ. Κολοβός ανέβασε σχετική ανακοίνωση(ΕΙΚΟΝΑ 1) στην ιστοσελίδα του Δήμου στις 3 Ιουνίου, χωρίς να αναφέρει ότι η ενέργειά του αυτή γίνεται ύστερα από υπόδειξη του συλλόγου «ΗΛΕΚΤΡΟΝ».
Ο κ. Χρυσανθακόπουλος ανέβασε στις 31 Μαίου στην ιστοσελίδα του Δήμου απάντηση του προς τον σύλλογο «ΗΛΕΚΤΡΟΝ», χωρίς να ανεβάσει και το  αρχικό έγγραφο  του  συλλόγου  στο  οποίο  απάντησε.
Χαιρόμαστε που ο Δήμος υιοθετεί τις προτάσεις του συλλόγου μας, έστω και αν κάποιοι οικειοποιούνται τις προτάσεις μας. Βεβαίως δεν μας έχει συνηθίσει στην τήρηση των κανόνων δεοντολογίας η σημερινή Δημοτική Αρχή


 ΕΙΚΟΝΑ 1 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου