15/10/13

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

            Με την ευκαιρία της απόφασης του Δήμου Ηρακλείου να αποχωρήσει από το γκαράζ της οδού Αμαλιάδος 20, ο σύλλογος «ΗΛΕΚΤΡΟΝ» Μεταμόρφωσης θέλει δημόσια να ευχαριστήσεις, όλους όσους τον βοήθησαν στα τρία χρόνια των προσπαθειών του. Περάσαμε δύσκολες στιγμές, χρειάστηκε να παλέψουμε με πολύ ισχυρές δυνάμεις του τοπικού και γενικότερου κατεστημένου, που μας εναντιώθηκε με νύχια και με δόντια. Ακόμη και ειδική τροπολογία ψηφίστηκε στη Βουλή για τα γκαράζ των Δήμων.
            Δεν διστάσαμε και δεν υποχωρήσαμε γιατί είχαμε με το μέρος μας το δίκαιο του λαού της Μεταμόρφωσης.
            Λυπούμαστε που στην προσπάθεια αυτή είχαμε απέναντί μας τον Δήμαρχο Μεταμόρφωσης. Δεν μας βοήθησε. Δεν έκανε τίποτα από αυτά που μπορούσε να κάνει ώστε να γκαράζ να έχει κλείσει εδώ και δύο χρόνια. Δεν πειράζει και χωρίς την βοήθειά του τα καταφέραμε.
            Θέλουμε δημόσια και πούμε ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όσους πίστεψαν στις προσπάθειές μας και μας βοήθησαν, άμεσα ή έμεσμα, στο προσκήνιο ή στο παρασκήνιο. Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον τοπικό τύπο, Όλες τις εφημερίδες που κυκλοφορούν στην πόλη μας. Δημοσίευσαν χωρίς καμιά αμοιβή τις ανακοινώσεις και τα έγγραφα του συλλόγου μας στις έντυπες και ηλεκτρονικές τους εκδόσεις και βοήθησαν ώστε να ενημερωθεί ο λαός της Μεταμόρφωσης για το πρόβλημα του γκαράζ.
Χωρίς την βοήθειά τους δεν είχαμε επιτύχει. 
Τους ευχαριστούμε
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                        Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 Χρήστος Κουστιμπής                                                                Θεμιστοκλής Αλεξίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου