30/10/13

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

       
 Ο σύλλογος «ΗΛΕΚΤΡΟΝ» Μεταμόρφωσης συνεχίζει την Πολιτιστική Δραστηριότητα. Ο σκοπός του συλλόγου είναι να συνεχίσει να προσφέρει στα μέλη του και στους φίλους ότι περισσότερο μπορεί από τον ατέλειωτο πολιτιστικό πλούτο που διαθέτει η χώρα μας. Λόγω της κρίσης και της αδυναμίας πολλών από τα μέλη μας και τους φίλου μας να πληρώνουν εισιτήρια για τις εκδηλώσεις και παραστάσεις που γίνονται, ο σύλλογος προσπαθεί να συνδυάσει και να προσφέρει όσο το δυνατόν υψηλότερο επίπεδο εκδηλώσεων με το ελάχιστο δυνατό κόστος.
            Παρακολουθήσαμε λοιπόν την υπέροχη παράσταση «Υπάρχει και Φιλότιμο» του Περιφερειακού Θεάτρου Κρήτης που σκηνοθέτησε ο Γ. Μπέζος στο θέατρο Γαλατσίου.
            Βρεθήκαμε στο λιμάνι του Πειραιά και παρακολουθήσαμε την πρωτοποριακή πρόβα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, που έγινε στην προβλήτα του Μεγάλου Λιμανιού, με μαέστρο τον Ζαν Κριστόφ Σαρρόν.
            Ακούσαμε τα όμορφα τραγούδια στην φαντασμαγορική γιορτή που έγινε στο κλείσιμο του «3η ΓΙΟΡΤΗ ΜΠΥΡΑΣ» στο Ν. Ηράκλειο.
            Θαυμάσαμε την έκθεση φωτογραφίας 50 μαθητών του Τμήματος Φωτογραφίας του Δήμου Ν. Ηρακλείου στη Βίλλα Στέλλα.
            Παρευρεθήκαμε στα εγκαίνια της έκθεσης «Αναμνήσεις – Καλοκαίρι 13» στο Μέγαρο «ΥΠΑΤΙΑ», που οργανώθηκε από την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδας, την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013. Στην έκθεση αυτή συμμετείχε και το εκλεκτό μέλος του συλλόγου μας κ. Μαρία Περώνη με έργα της. Ο σύλλογός μας συγχαίρει δημόσια την κ. Μαρία Περώνη για τις αλλεπάλληλες συμμετοχές στις εκθέσεις της UNESCO και τις επιτυχίες της. Είμαστε υπερήφανοι για τα μέλη μας και την καλλιτεχνική τους προσφορά.
            Ο σύλλογός μας προσκλήθηκε από τον Όμιλο για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδας στην βραδιά «Μνήμες του έπους του ‘40», στον Πολυχώρο «Άννα και Μαρία Καλουτά» στην οδό Τιμοκρέοντος 6 στον Ν. Κόσμο την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στις 7.30 το βράδυ.
            Με μεγάλη μας χαρά δώσαμε το παρόν στην εκδήλωση, η οποία τελούσε υπό την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού – Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, την υποστήριξη του Δήμου Καλλιθέας και την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO.
            Συμμετείχαν : Η Φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων. Ο συγγραφέας Βασίλης Τραιφόρος. Τραγούδια ερμήνευσε η σοπράνο – ηθοποιός Δέσποινα Τσολάκη. Ξεχώρισε η τιμητική παρουσία του κ. Νίκου Τασσιάκου, του τελευταίου εν ζωή τορπιλητή του θρυλικού «Παπανικολή». Θαυμάσαμε τα υπέροχα εκθέματα του Δήμου Λεβιθόπουλου από το Αρχείο Ελληνικών Γραμμάτων.
            Στις 19 Οκτωβρίου παρακολουθήσαμε την συναυλία του Θάνου Καλλίρη στα Μελίσσια και ακούσαμε αξέχαστα τραγούδια από τον μεγάλο τραγουδιστή.
            Φωτογραφικό ντοκουμέντο από τις παραπάνω εκδηλώσεις θα βρείτε στο site του συλλόγου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου