17/5/16

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ "ΗΛΕΚΤΡΟΝ" ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ Δ. ΜΕΤ/ΣΗΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

            Ο Περιβαλλοντολογικός – Εξωραϊστικός – Οικολογικός και Πολιτιστικός   Σύλλογος Μεταμόρφωσης «ΗΛΕΚΤΡΟΝ», ενημερώνει τα μέλη του και τους κατοίκου της Νότιας Καναπίτσας, ότι :
            Βρισκόμαστε σε συνεχή επαφή με παράγοντες του Δήμου Ηρακλείου για παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στην περιοχή.
            Μετά την οικολογική παρέμβαση του Δήμου στην συμβολή των οδών Πευκών, Νιόβης, Ιφιγενείας, προσπαθούμε να βρούμε τρόπο ώστε να ανοίξει ο Κατσικόδρομος Σαραντόπουλου και να αφαιρεθούν οι πράσινες σιδερένιες πόρτες που έχει τοποθετήσει αυθαίρετα το βενζινάδικο, ώστε να επιτραπεί η διέλευση των κατοίκων από τον δρόμο αυτό. Προσπαθούμε να επιβάλουμε την τήρηση των Νόμων και τον σεβασμό της ζωής των οδηγών και επιβατών των διερχομένων αυτοκινήτων από την οδό Νικηφόρου Λύτρα – Κανάρη και να υποχρεωθούν τα φορτηγά αυτοκίνητα να σταθμεύουν πάνω στην ράμπα που υπάρχει, ώστε να μην κινδυνεύουμε από τις κινήσεις του κλάρκ που φορτώνει και ξεφορτώνει τα φορτηγά. Προσπαθούμε να βρούμε τρόπο για να τοποθετηθούν πινακίδες STOP όπου χρειάζονται.
Πολλά από τα προβλήματα για να λυθούν χρειάζεται η συνεργασία των δύο Δήμων, του Ηρακλείου και της Μεταμόρφωσης. Δυστυχώς όμως, αυτό είναι δυσεπίλυτο πρόβλημα.
Για κάθε εξέλιξη θα σας κρατάμε ενήμερους. 
 Για το Διοικητικό Συμβούλιο
     Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                 Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Παναγιώτα Λαμπροπούλου                                                                   Θεμιστοκλής Αλεξίου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου