15/5/12

ΗΛΕΚΤΡΟΝ: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ

Μεταμόρφωση 15-5-2012
απ.πρωτ. 232

Προς  :
κ.κ. Δημότες και κατοίκους της Μεταμόρφωσης
κ.κ. Βουλευτές Β΄ Περιφέρειας Αθήνας,  Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο
κ.κ. Κυρίλλο, κ. Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Αντιπεριφερειάρχη Αττικής Βόρειου Τομέα, Συμβούλιο Περιφέρειας Αττικής, Δήμο Μεταμόρφωσης, Δημοτικό Συμβούλιο Μεταμόρφωσης, Δημοτικούς Συμβούλους Μεταμόρφωσης, Ιερούς Ναούς Μεταμόρφωσης, Σχολεία Μεταμόρφωσης, Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Μεταμόρφωσης, Συλλόγους και Φορείς Μεταμόρφωσης, ΚΑΠΗ Μεταμόρφωσης, Ιδιωτικές επιχειρήσεις με έδρα την Μεταμόρφωση κ.α.
Ενταύθα
-----------  


Αξιότιμοι κύριοι,
  Η Ευρωπαϊκή Ένωση στα πλαίσια της προσπάθειας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των Ευρωπαίων Πολιτών, όταν ασκούν τα δικαιώματά τους, ζητά από όλους μας να γνωστοποιήσουμε τα προβλήματα αυτά.
  Ζητά τα γνωστοποιήσουμε τι αντιμετωπίζουμε όταν κυκλοφορούμε στην ΕΕ είτε για δουλεία, είτε για σπουδές ή διακοπές, είτε οποιονδήποτε άλλο λόγο. Ζητά να δώσουμε ιδέες, προτάσεις και λύσεις, σχετικά με την μορφή που θέλουμε να έχει η Ευρώπη το 2020.
  Κατά την διάρκεια της τρίμηνης δημόσιας διαβούλευσης θα συλλεχθούν από όλες τις χώρες τις ΕΕ ιδέες και προτάσεις που θα υποβληθούν. Θα συμπεριληφθούν σε έκθεση της ΕΕ που θα κυκλοφορήσει το 2013, το οποίο είναι Ευρωπαϊκό Έτος των Πολιτών.
  Η Ευρωπαϊκή Ένωση ζητά την γνώμη μας. Έχουμε μια ευκαιρία να ακουστούν οι προβληματισμοί μας, οι δυσκολίες που συναντάμε στην καθημερινή μας συναναστροφή με τις υπηρεσίες του ευρύτερου δημόσιου τομέα, με τα δικαιώματα των πολιτών που φαλκιδεύονται και καταπατούνται από την γραφειοκρατία και την ευνοιοκρατία, τα προβλήματα της καθημερινότητας στη γειτονία μας καθαριότητα, ασφάλεια, έννομη προστασία κλπ την απόκρυψη των δικαιωμάτων των πολιτών από τις υπηρεσίες, την δράση των «υμετέρων», την ανισότητα που κυριαρχεί στην καθημερινή ζωή των πολιτών, κλπ. Μπορούμε να γράψουμε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε στον επαγγελματικό μας, στους χώρους δουλείας, την έλλειψη πληροφόρησης που έχουμε από τις Αρχές, την μεροληπτική αντιμετώπιση των προβλημάτων μας κλπ.
  Στην προσπάθεια αυτή της Ευρωπαϊκής Ένωσης συμμετέχει και ο Σύλλογός μας. Μέχρι την 31 Αυγούστου 2012, θα δεχόμαστε ηλεκτρονικά τις ιδέες, απόψεις και προτάσεις σας, τις οποίες όλες μαζί θα τις διαβιβάσουμε  ηλεκτρονικά στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Τα e-mail σας, θα σταλούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση με τον λογότυπό σας και την ηλεκτρονική υπογραφή σας, ως δικές σας ιδέες και προτάσεις. Ο σύλλογος ασκεί μόνο διαμεσολαβητική εργασία. Θα σας αποσταλεί ηλεκτρονικά ολόκληρο το κείμενο των προτάσεων και ιδεών που θα στείλει ο σύλλογος στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το ίδιο κείμενο θα σταλεί στον τοπικό τύπο.
  Ο Σύλλογός μας ζητά από τον καθένα από εσάς να μας στείλει έστω και μία τοποθέτηση, στα παραπάνω θέματα. Για όσους δεν έχουν την δυνατότητα να μας στείλουν τις προτάσεις τους με e-mail ο σύλλογός μας, δέχεται να τις στείλουν ταχυδρομικά στην διεύθυνση του συλλόγου, αρκεί να υπάρχουν στο έγγραφο που θα παραλάβουμε τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα (όνομα, επίθετο όνομα πατέρα και μητέρας), διεύθυνση, ΑΦΜ και οπωσδήποτε σταθερό τηλέφωνο, για να επικοινωνήσουμε με τον αποστολέα και να επιβεβαιώσουμε το περιεχόμενο του εγγράφου, πριν το στείλουμε στην ΕΕ. 
  Για κάθε πληροφορία σχετικά με το θέμα μπορείτε να τηλεφωνείτε στον γραμματέα του συλλόγου μας κ. Θεμιστοκλή Αλεξίου Δευτέρα – Παρασκευή τις ώρες 6 – 9 το απόγευμα στα τηλέφωνα 210.28.28.228 και 6944.397.603.
  Ας βοηθήσουμε όλοι να ακουστεί η φωνή της Μεταμόρφωσης στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Έστω και ένα πρόβλημα της πόλης μας αν καταφέρουμε και λύσουμε, θα είναι μεγάλο κέρδος για όλους μας και για τα παιδιά μας. 

Διατελούμε, Με Υπόληψη


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                        Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Χρήστος Κουστιμπής                                                                Θεμιστοκλής Αλεξίου







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου