8/9/12

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ;


Μεταμόρφωση 3-9-2012
αρ. πρωτ.  259


Προς τον
Δήμο Μεταμόρφωσης
Αντιδήμαρχο  Κοινωνικής Πολιτικής, 
Παιδείας και Πολιτισμού


Θέμα : Δια Βίου Μάθηση.
Κύριοι,
          Ως γνωστόν στον Δήμο μας για αρκετά χρόνια λειτουργούσε με διαφόρους τρόπους το πρόγραμμα «Δια Βίου Μάθηση». Με την σημερινή Δημοτική Αρχή τα μαθήματα έγιναν μέχρι τον Ιούνιο του 2011, η δε σχετική μ΄ αυτά έκθεση των έργων των μαθητών έγινε τον  Σεπτέμβριο του 2011 και μετά τα μαθήματα καταργήθηκαν. Το έτος 2011 – 2012 παραχωρήθηκε χώρος στο ΚΗΦΙ και στο Πνευματικό Κέντρο επιλεκτικά σε κάποιους δασκάλους και αυτοί έκαναν μαθήματα για λογαριασμό τους.
          Ο σύλλογός μας πληροφορήθηκε ότι ο Δήμος μας παίρνει μέρος στο πρόγραμμα «Δια Βίου Μάθηση» για το έτος 2012 – 2013. Ως πολιτιστικός σύλλογος που είμαστε έχουμε άμεσο ενδιαφέρον να γνωρίζουμε, αν πράγματι συμβαίνει αυτό, καθώς και κάθε λεπτομέρεια εφαρμογής του προγράμματος.
          Προτείνουμε κ. Αντιδήμαρχε να καλέσετε άμεσα, εντός της τρέχουσας εβδομάδας, τους εκπροσώπους όλων των πολιτιστικών συλλόγων της πόλης μας και να τους ενημερώσετε για το θέμα αυτό. Εάν όμως δεν θέλετε να υλοποιήσετε την πρότασή μας αυτή, σας ζητάμε άμεσα και εν όψει της έναρξης του σχολικού έτους να μας ενημερώσετε, για κάθε λεπτομέρεια που αφορά τα μαθήματα αυτά, ώστε εγκαίρως να γνωστοποιήσουμε και εμείς τις πληροφορίες αυτές στα μέλη του συλλόγου μας, συμβάλλοντας έτσι στην όσο τον δυνατόν περισσότερη συμμετοχή μαθητών στο πρόγραμμα αυτό.
          Θα θέλαμε να μας πληροφορήσετε : Τις ειδικότητες των μαθημάτων οι οποίες θα πραγματοποιηθούν, τον χώρο στον οποίο θα γίνει το κάθε μάθημα, το αναλυτικό πρόγραμμα των μαθημάτων, τα ονόματα των διδασκόντων, τον τρόπο συμμετοχής των μαθητών αν τα μαθήματα είναι εντελώς δωρεάν για τους μαθητές, όπως γινόταν στο παρελθόν ή σήμερα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση των μαθητών και σε ποιο ποσό ανέρχεται η μηνιαία ή ετήσια επιβάρυνση, τις ώρες που θα γίνονται τα μαθήματα κλπ και να μας δώσετε έντυπα αιτήσεων συμμετοχής.
          Επειδή ο χρόνος γα την έναρξη των μαθημάτων είναι ελάχιστος, παρακαλούμε για την άμεση ενημέρωση του συλλόγου μας.
          Είμαστε στη διάθεση σας για κάθε πληροφορία που θα θελήσετε.

Διατελούμε, Με Υπόληψη


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                        Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Χρήστος Κουστιμπής                                                                Θεμιστοκλής Αλεξίου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου