28/9/13

Ο «ΗΛΕΚΤΡΟΝ» ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΗ Κ. ΗΛΙΑ ΡΟΥΣΣΟ , ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

 Μεταμόρφωση 23 Σεπτεμβρίου 2013
Αρ. πρωτ. 459
Προς το
Αστυνομικό Τμήμα Μεταμόρφωσης


Κύριε Διοικητά,

          Ο σύλλογος «ΗΛΕΚΤΡΟΝ» Μεταμόρφωσης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι ύστερα από προσπάθειες μας δύο ετών το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ηρακλείου, παραδέχτηκε ότι το γκαράζ στην οδό Αμαλιάδος 20 δεν έχει τις προυποθέσεις για την νόμιμη λειτουργία του στον χώρο αυτόν και θα απομακρυνθεί.
          Το ευτυχές αυτό γεγονός για την πόλη μας δεν θα το είχε επιτύχει ο σύλλογός μας κ. Διοικητά χωρίς την δική σας βοήθεια και συνδρομή. Με την αναφορά σας στον κ. Εισαγγελέα για τα παράνομα κτίσματα στον χώρο, άνοιξε ο δρόμος του ποινικού ελέγχου των παραβάσεων και της τιμωρίας των ενόχων.
          Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας με απόφασή του, ευχαριστεί δημόσια τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. Ηλία Ρούσσο, Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Μεταμόρφωσης για την συμβολή του στην απομάκρυνση του γκαράζ από την πόλη μας και στις συνεχείς προσπάθειές του για την Αστυνόμευση της πόλης μας. 

          Αξιωματικοί με τέτοιο βαθμό επαγγελματικής κατάρτισης και ευσυνειδησίας, μας είναι απαραίτητοι τις σημερινές δύσκολες μέρες.  
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                        Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Χρήστος Κουστιμπής                                                                Θεμιστοκλής Αλεξίου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου